Sons of Anarchy (2008-2014) dizisinin yıldızı Charlie Hunnam, Ryan Murphy imzalı Netflix dizisi Monster’ın üçüncü sezonunda seri katil Ed Gein’i canlandıracak. 

Avukatı William Belter ve Ed Gein

Ortak yaratıcı Ryan Murphy, ikinci sezonunda Menendez Kardeşler'e odaklanan Monster serisinin Los Angeles’taki tanıtım etkinliği sırasında duyuruyu yaptı. 

Dizinin ilk sezonu Netflix’in gelmiş geçmiş en çok izlenen yapımları arasında kendisine yer bulmuştu. Milwaukeeli yamyam Jeffrey Dahmer’a hayat veren oyuncu Evan Peters’a da Altın Küre ve Dahmer’ın komşusu Glenda’ya hayat veren Niecy Nash’e Emmy ödülleri kazandırmıştı. 

Dahmer gibi Wisconsin’den gelen Ed Gein, 1950’li yıllarda sadece çok sayıda insan öldürmesiyle değil, aynı zamanda evinin yakınlarındaki bir mezarlıktan ölülerin kalıntılarını çıkartıp onlardan ev eşyası ve giysi yapmasıyla da bir üne kavuştu. Gein davası, daha sonrasında Psycho (1960)’daki Norman Bates ya da Kuzuların Sessizliği (1991)’ndeki Buffalo Bill gibi popüler kültürde de kendisine birçok alanda yer buldu. 

Monster, sevilen motorcu draması FX dizisinde yedi sene boyunca Jax Teller karakterine hayat veren Charlie Hunnam’ın son zamanlarda yer alacağı duyurulan ikinci televizyon dizisi oldu. 

Charlie Hunnam, Amazon Dizisi ‘Criminal’ın Başrolü Oldu
‘Sons of Anarchy’ dizisinde canlandırdığı “Jax Teller” karakteriyle tanınan oyuncu Charlie Hunnam, Prime Video’nun ‘Criminal’ dizisinin başrolünü üstlenecek.

Geçtiğimiz aylarda aktörün Prime Video’da yayınlanacak olan Criminal dizisinde Emilia Clarke ile birlikte başrolleri paylaşacağının haberini de yapmıştık. 

Lyle ve Erik Menendez kardeşlere odaklanacak olan Monster serisi, ikinci sezonunun prömiyerini yapmak için artık gün sayıyor.

‘Monster’ Serisinin 2. Sezonundan İlk Tanıtım
Erik ve Lyle Menendez’e odaklanacak ‘Canavar’ serisinin yeni sezonu 19 Eylül’de Netflix’te yayında.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş