Anthony Mackie, üç solo film ve dört Avengers filminin ardından Captain America mirasını Chris Evans’tan devralıyor. 

Marvel Studios, serinin dördüncü filmi olarak açıklanan Captain America: Brave New World’den ilk fragmanı yayınladı. 

Eskiden Falcon olarak bilinen ve Avengers serisinin son filmi Endgame (2019)’de, meşhur kalkanı ve unvanı Steve Rogers’tan devralan Sam Wilson, Kaptan Amerika olarak Marvel Sinematik Evreni'nin ilk dizilerinden biri olan The Falcon and the Winter Soldier (2021)’da karşımıza çıkmıştı. 

Bir grup teröristi alt etmek adına Bucky Barnes, diğer adıyla Winter Soldier ile iş birliği yapmak durumunda kalan Sam, Steve Rogers’ın bıraktığı bu yüklü mirasa sahip çıkabilmek adına büyük bir savaş vermiş, Disney+ dizisine beş Emmy adaylığı kazandırmış ve eleştirmen ve seyircilerden övgü dolu yorumlar almıştı.

"Sam Wilson" (Anthony Mackie) - The Falcon and the Winter Soldier (2021)

Bu filmde ise Sam, Kaptan Amerika’yı bir ABD ajanı haline getirmek isteyen Thaddeus ‘Thunderbolt’ Ross tarafından karşılanıyor. Sam Wilson ile aralarında başlayan aksiyon Kaptan Amerika'nın Beyaz Saray sınırları içerisinde bir suikastçıyı durdurmasıyla devam ediyor ve fragman Thaddeus Ross’un, gama ışınlarına maruz kalmış olan bir başka canavar olan Red Hulk alter egosunun ortaya çıkışıyla sona eriyor.

Mackie’nin MCU evrenine bir filmle uzun zamandan sonra ilk geri dönüşü olacak olan Captain America: Brave New World, oyuncu kadrosunda yeni Falcon Joaquin Torres rolünde Danny Ramirez, eski Kaptan Amerika Isaiah Bradley rolünde Carl Lumbly, İsrailli süper kahraman Sabra rolünde Shira Haas ve henüz ismi bilinmeyen kötü rolünde ise Giancarlo Esposito’yu bulunduruyor. 

Harrison Ford, Anthony Mackie

Ayrıca Thaddeus ‘Thunderbolt’ Ross rolünü William Hurt’un vefatı dolayısıyla Harrison Ford devralıyor ve film, Incredible Hulk (2008) filminden Betty Ross rolüyle Liv Tyler ile Tim Blake Nelson gibi oyunculara da misafirlik yapıyor. 

Julius Onah'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaristleri arasında Malcolm Spellman, Dalan Musson, Matthew Orton gibi isimler yer alıyor. 

Captain America: Brave New World, 14 Şubat 2025’te izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş