95. Akademi Ödülleri'nin muhtemel adayları arasındaki en iddialı yapımlardan biri olarak gösterilen Babylon filminden yeni bir fragman yayımlandı.

Whiplash, La La Land ve First Man filmlerinden tanıdığımız Oscar ödüllü yönetmen Damien Chazelle'in yazıp yönettiği Babylon'un başrollerinde Margot Robbie, Brad Pitt ve yeni bir isim olan Diego Calva yer alıyor. Ayrıca Tobey Maguire, Jean Smart, Olivia Wilde, Samara Weaving ve Eric Roberts gibi yıldızlar da kadroda bulunan diğer ünlü isimler.

23 Aralık'ta ABD'de, 20 Ocak'ta ise Türkiye'de vizyona girecek filmde, 1920'lerin Hollywood'unda yaşanan yozlaşma, ahlaksızlık ve sefahat, olaylara dışarıdan bakan basit bir asistan olan Manny (Diego Calva)'nin gözünden anlatılıyor.

Fragmana baktığımızda gerçekten durmak bilmeyen bir eğlence ve aşırılık göze çarpıyor. Chazelle kendi açıklamalarına göre First Man'in sessizliğinden sonra enerji dolu ve gürültülü bir şey yapmak istemiş. Fragmandan gördüğümüz kadarıyla özellikle Margot Robbie ve Tobey Maguire'ın performansları çok etkileyici duruyor. Bakalım bu etkileyicilik Babylon'un 2023 Oscar'larındaki performansına da yansıyacak mı, göreceğiz.

Paylaş