Tarihin en çok satan video oyunu Minecraft'ın uyarlaması A Minecraft Movie’nin ilk fragmanı yayınlandı.

Kadrosunda Jack Black, Jason Momoa, Emma Myers, Danielle Brooks, Sebastian Eugene Hansen ve Jennifer Coolidge’in yer aldığı, aylık kullanıcı sayısı ortalama 140 milyon olan oyunun filmi, Warner Bros. ve Legendary tarafından destekleniyor. 

“Burada hayalini kurduğunuz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz” diyor Jack Black. Sonrasında da ekliyor, “Ben… Steve’im!” Ardından ise bu bloklu video oyunu dünyasındaki mürettebatın geri kalanından homurtular yükseliyor.

"Steve" (Jack Black)

Napoleon Dynamite (2004) ve Nacho Libre (2006) filmlerinin yapımcısı Jared Hess tarafından yönetilen A Minecraft Movie’nin ilk görüntülerinde Black ve Momoa, ekipleriyle birlikte sürekli değişen mekanlar içerisinde gezinirken domuzcuklar ve sürüngenlerle karşılaşıyorlar.

2011 yılında piyasaya sürülen Minecraft oyunu, oyuncuların renkli bloklar kullanarak 3 boyutlu dünyalar yaratmasına olanak tanıyor. Ayrıca Minecraft: Story Mode, Minecraft Earth, Minecraft Dungeons ve Minecraft Legends gibi şimdiye dek çok sayıda yan ürün de çıkarttı. Oyunun arkasındaki İsveçli geliştirici Mojang Studios, 2014’te Microsoft tarafından satın alındı ve filmin uyarlamasında yapımcı olarak görev yapacak. 

Film, 4 Nisan 2025 tarihinde gösterime girecek. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş