Netflix, en çok izlenen dizilerinden biri olan La Casa De Papel'in uluslararası düzeyde yakaladığı başarı ve "Berlin" karakterine duyulan sempatinin ardından, profesyonel derecede bir hırsız olan karakter için, geçmiş hayatına mercek tutan bir yan dizi yapma kararı almıştı.

Geçtiğimiz aylarda ilk sezonu yayınlanan dizi, Netflix'in yine en çok izlenen yapımları arasında yerini aldıktan sonra ikinci sezon onayını alması da uzun sürmedi.

Pedro Alonso'nun bir kez daha başrol olarak geri döneceği Berlin'in yeni sezon kadrosunda; "Keila" rolünde Michelle Jenner, "Damián" rolünde Tristán Ulloa, "Cameron" rolünde Begoña Vargas, "Roi" rolünde Julio Peña gibi isimler yer alacak. 

La Casa De Papel'in sevilen ve iz bırakan karakterlerinden biri olan Berlin'in büyük soygundan önceki yaşamın odaklanan dizi, Berlin ve çetesinin milyonlarca dolar değerindeki iddialı bir başka soygunu gerçekleştirmek için giriştikleri büyük planı konu ediniyor.

La Casa De Papel'in yaratıcıları Alex Pina ve Esther Martinez Lobato tarafından yaratılan dizinin ikinci sezon çekimlerine 2025 yılında başlanacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş