Benedict Cumberbatch, Matt Haig'in çok satan romanı How To Stop Time uyarlamasında Tom Hazard karakterine hayat verecek.

Tomas Alfredson'ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizi, altı bölümden oluşacak ve Cumberbatch - Alfredson ikilisini, 2011 yılında birlikte çalıştıkları Tinker, Tailor, Soldier, Spy filminden sonra bir araya getiren ikinci yapım olacak.

Tinker, Tailor, Soldier, Spy (2011)

2017 yılında yayımlanan How To Stop Time; 41 yaşında sıradan bir insan gibi görünen, ancak nadir bir hastalığa sahip olduğu için aslında yüzyıllardır hayatta olan Tom Hazard isimli bir tarih öğretmeninin hikayesini anlatıyor.

"Anageria" isimli bu hastalık, insan bedeninin çok yavaş bir şekilde yaşlanmasına ve 1500'lü yıllarda doğmuş olmasına rağmen, Tom'un günümüze uyum sağlamasına sebep oluyor.

Kendisi gibi olan başka hastalarla da bir araya gelerek karanlık bir grup oluşturan öğretmen, asla yapmayacağına yemin etmiş olsa da sıradan bir kadına âşık oluyor ve buradan sonra işler, kontrol edilemez bir hale geliyor.

Shakespeare'le aynı sahnede yer almış, Kaptan Cook'la açık denizleri fethetmiş, Fitzgerald'larla içki içmiş. Ama şimdi, tek istediği normal bir hayat sürmek. Kimliğini değiştirmeye devam ettiği sürece geçmişini geride bırakabilir ve hayatta kalabilir.

Uzun zamandır beklenen yapımın yayın tarihi henüz belli olmasa da çekimlerinin 2024 yılında başlayacağı düşünülüyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş