60 yılı aşan müzik kariyeri boyunca, Amerikan 'folk' (halk) müziğine önemli bir yön veren ve sayısız ödül sahibi, müzisyen ve yazar Bob Dylan'ın hayatını konu alacak olan "A Complete Unknown" filminden yeni haberler gelmeye devam ediyor.

Timothée Chalamet ve Bob Dylan

Son birkaç yıldır adından sıkça söz ettiren genç aktör Timothée Chalamet'yi 'Bob Dylan' rolünde izleyeceğimiz biyografik filmin oyuncu kadrosuna, yetenekli oyuncu Benedict Cumberbatch de dahil oldu. Filmin yönetmen koltuğunda oturacak olan James Mangold, son yönettiği film 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'nin, Cannes Film Festival'inde yapılan gösteriminde verdiği röportajlarda, Benedict Cumberbatch'in 'A Complete Unknown'un kadrosuna dahil olduğunu duyurdu. 46 yaşındaki İngiliz aktör filmde, Bob Dylan'ı ünlü olmadan önce destekleyen folk müziği sanatçısı Pete Seeger'ı canlandıracak.

Benedict Cumberbatch, 2022 Oscar Ödülleri'nde

Filmin oyuncu kadrosunda, Timothée Chalamet ve Benedict Cumberbatch'in yanı sıra, 'Top Gun: Maverick'ten hatırladığımız Monica Barbaro ve 'The Great' dizisinin yıldızı Elle Fanning'in de yer alacağı biliniyor. Monica Barbaro'yu, Dylan'ın kariyerinin ilk yıllarında birlikte olduğu şarkıcı 'Joan Baez' rolünde ve Elle Fanning'i ise Bob Dylan'ın 'kurgulanmış kız arkadaşı' rolünde izleyeceğimiz söyleniyor.

Monica Barbaro ve Elle Fanning

Film, Bob Dylan'ın Elektro Gitarlı İlk Konserine Odaklanacak

Bob Dylan, 1965 yılında düzenlenen Newport Folk Festivali'nde

Filmin hikâyesi, gitarı ve armonikasıyla sergilediği zevkli performanslarıyla dinleyicilerin sevgisini kazanan Dylan'ın, 1965 yılında yapılan Newport Folk Festivali'nde ilk kez 'elektro gitarla' sahneye çıkarak rock performansı sergilemesi sonucu gündeme oturmasına ve büyük eleştirilere maruz kalmasına odaklanacak.

Filmin çekimlerine bu yaz başlanacağı biliniyor.

Kaynak: Vulture


Arka Sahne
Merhaba, ben Gülsüm. Kanalımda; sinema, dizi ve oyun dünyasıyla ilgili güncel haber ve analiz videoları yapıyorum. Her videomda eğlenceli içerikler ve kurgular ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Umarım videolarımı zevkle izlersiniz. Beni instagramda da takip etmeyi unutmayın. :))
Paylaş