Warner Bros, 1988 yapımı korku-komedi filmi Beetlejuice'un devam filminden yeni bir fragman yayınladı.

Michael Keaton'ın, ağzı bozuk ve şekil değiştiren bir gulyabani olarak geri döndüğü yeni filmin kadrosunda kendisine, Jenna Ortega, Willem Dafoe, Monica Bellucci ve Justin Theroux gibi yeni isimler eşlik edecek. Ayrıca orijinal filmdeki rollerini yeniden canlandıracak olan isimler arasında Winona Ryder ve Catherine O'Hara gibi isimler yer alıyor.

"Delia Deetz" (Catherine O'Hara), "Astrid" (Jenna Ortega), "Lydia Deetz" (Winona Ryder), "Rory" (Justin Theroux)

Beetlejuice Beetlejuice, ailede yaşanan ani bir ölümün ardından, Deetz topluluğunun Winter River'daki evlerine yıllar sonra geri dönüşünü konu ediniyor. Winona Ryder'ın karakteri Lydia'nın asi genç kızı Astrid (Jenna Ortega), evin bodrumunda saklı, öbür dünyaya açılan bir portal keşfettiğinde haylaz Beetlejuice'un ismini tekrarlamaya başlar ve onu uzun yılların ardından bir kez daha Deetz ailesinin başına bela eder.

"Astrid" (Jenna Ortega)

Geçtiğimiz yıllarda Netflix'in sevilen dizisi Wednesday'de Tim Burton ile birlikte çalışan Ortega, Burton'ın hem yönetmen hem de yapımcı olarak geri döndüğü bu projesinde de önemli bir karakterle boy gösterecek.

Senaryosunu Alfred Gough ve Miles Millar'ın yazdığı Beetlejuice Beetlejuice'un yapımcıları arasında Tim Burton, David Katzenberg, Laurence Senelick, Alfred Gough, Miles Millar, Sara Desmond, Katterli Frauenfelder ve Brad Pitt gibi isimler yer alıyor.

Müziklerini ise usta sanatçı Danny Elfman'ın bestelediği film, 6 Eylül'de sinemalarda olacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş