Ali Wong ve Steven Yeun'un yer aldığı sevilen Netflix dizisi Beef, ilk sezonuyla sekiz Emmy'ye ve aday olduğu neredeyse her törende sayısız ödüle layık görüldü.

"Danny Cho" (Steven Yeun)

A24 ve Netflix ortaklığındaki dizinin ikinci sezonu ise bu sefer problemli iki çiftin etrafında dönecek.

May December (2023), Bad Boys 3 (2020) ve Riverdale (2017-2023) yapımlarının yıldızı Charles Melton ile Bad Times at El Royale (2018) ve Priscilla (2023) filmleriyle ismini duyuran oyuncu Cailee Spaeny'ye, bu çiftlerden ilki olmaları için teklif götürüldü.

"Joe Yoo" (Charles Melton) - May December (2023), "Priscilla Presley" (Cailee Spaeny) - Priscilla (2023)

Husumetli çiftlerden diğerini canlandırmaları istenen ve bunun için teklif götürülen diğer ikili ise daha öncesinde Brokeback Mountain (2005) ve Love & Other Drugs (2010) filmlerinde bir araya gelen Anne Hathaway ve Jake Gyllenhaal.

"Maggie Murdock" (Anne Hathaway), "Jamie Reidy" (Jake Gyllenhaal) - Love & Other Drugs (2010)

Yeni sezonuna dair henüz başka bir gelişmenin olmadığı Beef için, A24 ve Netflix'in çalışmalara yaz sonuna kadar başlaması bekleniyor.

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş