Greta Gerwig'in Barbie'si, Warner Bros.'un şimdiye kadarki en çok hasılat yapan filmi Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2 (2011)'yi geçerek stüdyonun global çapta en çok gişe yapan filmi oldu.

Kadrosunda; Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Michael Cera, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Dua Lipa ve Helen Mirren gibi isimler bulunan film, kalabalık oyuncu kadrosunun, ilgi çekici senaryosunun ve uzun zamandır yürüttüğü başarılı reklam çalışmalarının meyvelerini topluyor.

Oppenheimer ile aynı gün başladığı vizyon macerasında, oldukça önemli bir yol kat eden Barbie, geçtiğimiz haftalarda bir başka Christopher Nolan filmi olan Dark Knight (2008)'ın hasılatını da geride bırakmıştı.

Nolan’ın ‘Rahatsız Edici’ Tarihi Psikodraması: ‘Oppenheimer’
Christopher Nolan imzalı ‘Oppenheimer’, atom bombasının babası olarak anılan ünlü fizikçi Robert Oppenheimer’ın hayatına odaklanırken; sindirmesi zor senaryosu, kafa karıştırıcı kurgusu ve harika performanslarıyla izleyiciye eşi benzeri bulunmayan bir tarihi şölen sunuyor.

Şimdi de gözünü 2023'ün en çok izlenen filmi The Super Mario Bros. Movie'ye diken Barbie'nin, kısa zaman içerisinde onu da tahtından etmesi bekleniyor.

Gerçek Olmaktan Çok da Uzak Olmayan Bir Film: ‘Barbie’
Greta Gerwig’in yönetmen koltuğunda oturduğu, kadrosunda ise Hollywood’un neredeyse yarısının yer aldığı, bu yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan ‘Barbie’, varoluş nedeninizi sorgulatan trajikomik bir film.

Kaynak: Decider


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş