Netflix'in Arcane dizisinin ikinci sezonunun yayın tarihi ve resmi fragmanı yayınlandı. 

Netflix ve Riot Games’in yayınladığı resmi fragman, kasım ayında izleyicilerle buluşacak olan diziye dair şimdiye kadar yayınlanmış olan en kapsamlı tanıtım olmasının yanında, içerisinde yeni sezonun müzikleri arasında yer alan bir şarkıyı da barındırıyor. 

Riot Games’in League of Legends oyunundan esinlenilerek hazırlanan ve ütopik Piltover şehri ile yeraltı şehri Zaun arasındaki güç mücadelesinde çarpışmak durumunda kalan League of Legends şampiyonaları Vi ve Jinx’in hikayelerini anlatan dizinin yaratıcıları arasında Christian Linke ve Alex Yee gibi isimler yer alıyor. 

Dizinin bu son kısmında Jinx’in Konsey’e saldırısı, Piltover ve Zaun arasındaki çatışmanın korkunç şekilde tırmanmasına zemin hazırlayacak. 

İkinci sezon seslendirme kadrosunda Hailee Steinfeld, Ella Purnell, Katie Leung, Reed Shannon, Amirah Yann, Mick Wingert ve Brett Tucker gibi isimlerin yer aldığı Arcane’in final sezonunun ilk kısmı 9 Kasım, ikinci kısmı 16 Kasım ve üçüncü kısmı ise 23 Kasım’da izleyicilerle buluşacak. 

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş