27 yaşında hayata gözlerini yuman şarkıcı Amy Winehouse'un trajik hayat öyküsüne ve erken yaşta ünlenmesine vesile olan Back to Black albümünün çıkış hikâyesine odaklanacak filmde Winehouse'a, Industry (2020) dizisi ile tanınan Marisa Abela hayat verecek.

Nowhere Boy ve Fifty Shades of Grey filmlerinin yönetmeni Sam Taylor-Johnson'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosu ise Alison Owen, Debra Hayward ve Matt Greenhalgh imzası taşıyor.

Back to Black filmi, Amy Winehouse'un genç yaşta şöhret basamaklarını çıkmasına aracı olan stüdyo albümü Back to Black'e, daha önce hiç değinilmemiş bir yönü ile yaklaşacak.

Amy Winehouse, "Back to Black" (2006)

Amy'nin bakış açısı ile anlatılan film, şov dünyasında görünenin arkasında yer alan Amy'e ve tüm zamanların en efsanevi albümlerinden birine ilham veren, acı ve pişmanlık dolu bir ilişkiye odaklanacak. 

Abela'nın hayat verdiği karakter, fragmanda; albüme ve filme ismini veren Back to Black arka planda çalarken, "ünlü olmak için şarkı yazmıyorum, yazıyorum çünkü o olmasaydı başka ne yapardım bilmiyorum" cümlelerini kullanıyor.

Jack O'Connell'ın Amy'nin eşi Blake Fielder-Civil'e hayat verdiği filmde, Eddie Marsen Amy'nin babası Mitch Winehouse'u, Juliet Cowan Amy'nin annesi Janies Winehouse-Collins'i ve Lesley Manville ise Amy'nin büyükannesi Cynthia Winehouse'u canlandıracak.

Merakla beklenen filmin 12 Nisan'da vizyona girmesi bekleniyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş