Marvel’ın sevilen dizisi WandaVision’ın yan ürünü, Agatha Harkness karakterine odaklanacak olan Agatha All Along dizisinden ilk fragman yayınlandı. 

Kathryn Hahn’ın Agatha Harkness rolüyle yeniden izleyici karşısına çıkacağı dizide Rio Vidal rolünde Aubrey Plaza, Billy Kaplan rolünde Joe Locke, 450 yaşındaki bir cadı olan Lilia Calderu rolünde Patti LuPone, büyücü Jennifer Kale rolünde Sasheer Zamata, Ali Ahn ve Debra Jo Rupp gibi isimler yer alıyor. 

WandaVision’ın baş yazarı Jack Schaeffer dizinin baş yapımcısı ve baş yazarı olarak görev yapıyor. 

Resmi sinopsiste şunlar yer alıyor: 

“Kötü şöhreti bir türlü peşini bırakmayan Agatha Harkness, gotik bir gencin çarpık bir büyüden kurtulmasına yardım etmesinin ardından kendini çok güçsüz ve bitkin bir halde bulur. Genç, onu Efsanevi Cadılar Yolu’na götürmesi için yalvardığında ise Agatha’nın fazlasıyla ilgisini çeker. Çünkü bu yol, aslında eğer hayatta kalmayı başarabilirlerse bir cadıyı şimdiye kadar kaçırdığı her şey konusunda ödüllendiren büyülü bir sınavdır. Agatha bu gizemli genç ile birlikte bir meclis kurar ve bu yola doğru yola koyulurlar.”

Fragman, gölde bir kadına ait cansız bir beden bulan bir dedektif ile, sanki bize bir cinayet dizisini tanıtıyormuş gibi başlıyor. Genç kadının özellikle parmaklarına odaklanan objektif, ellerindeki kararmalara da dikkat çekiyor ve sonrasında Agatha özel güçlerini kullanarak aslında bu bedenin Wanda Maximoff’a ait olduğunu gösteriyor. Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)’ın sonunda Wanda ölmüştü. (En azından şimdilik öyle biliniyor.) Sonrasında Agatha, eski dostlarıyla bir araya geliyor ve bazı cadı işlerinin devreye girmesiyle ise ortalık karışıyor. 

‘Agatha’ Gerçekten “Korkunç” Olacak
Marvel’ın WandaVision spin-off’u ‘Agatha’, 18 Eylül’de Disney+ platformunda başlıyor.

İlk kez WandaVision dizisinde tanıştığımız Agatha Harkness, Wanda ve Vision’ın yeni bir hayat kurmak için taşındıkları hayali kasaba Westview’daki meraklı komşu kılığında karşımıza çıkmış ve kendisini Wanda’ya kurduğu kumpaslar, kandırmacalar ve cadı oyunlarıyla tanımıştık.

"Agnes" (Kathryn Hahn) - WandaVision (2021)

WandaVision’ın final bölümünde hezimete uğratılan Agatha, en son Wanda tarafından meraklı komşu Agnes görünümüne yeniden büründürülmüş ve bu şekilde yaşamını sürdürebileceği yeni bir ortama hapsedilmişti.

Dizinin isminin “Agatha All Along” olduğu açıklanmadan öncesinde, Marvel diziye “Agatha: House of Harkness”, “Coven of Chaos”, “Darkhold Diaries” ve “The Lying Witch Great Wardrobe” isimlerini vererek gizem yaratmıştı ancak sonrasında dizinin ismiyle oynayan kişinin Agatha olduğu ortaya çıktı.

WandaVision’ın yedinci bölümünde Kristen Anderson-Lopez ve Robert Lopez tarafından bestelenen şarkı Agatha All Along, yayınlandığı dönemde internette büyük bir hit haline gelmişti.

Merakla beklenen Agatha All Along’un ilk iki bölümü, Cadılar Bayramı’na çok az kala, 19 Eylül’de Disney+ kütüphanesinde yerini alacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş