Nicholas Cage’in başrolünde yer aldığı Dream Scenario (2023) ile eleştirmenlerin beğenisini kazanan yönetmen Kristoffer Borgli, yeni filmi için A24 ile yeniden bir araya geliyor. 

"Paul Matthews" (Nicholas Cage) - Dream Scenario (2023)

Borgli’nin yine kendisinin yazıp yöneteceği filmin başrollerinde yer almak üzere, günümüzün en başarılı aktörlerinden Zendaya ve Robert Pattinson ile görüşüldüğü ve neredeyse anlaşmaya varıldığı söyleniyor. 

Ari Aster, Lars Knudsen ve Tyler Campellone, Square Peg çatısı altında filmin yapımcılığını üstlenecekler.

Projenin detayları gizli tutuluyor ancak çıkan söylentilere göre, bir çiftin önemli bir günlerinden önce hayatlarında meydana gelen beklenmedik bir değişiklik anlatılacak. 

Square Peg ve A24 ortaklığında ortaya çıkan yapımlar arasında; Hereditary (2018), Midsommar (2019) ve Dream Scenario (2023)’nun yanı sıra, Paul Rudd ve Jenna Ortega’nın başrol oynadığı Death of a Unicorn (2024), Joaquin Phoenix, Pedro Pascal ve Emma Stone’un başrolünde yer alacağı Eddington (2025) gibi filmler de yer alıyor. 

Dream Scenario’nun başarısının ardından A24, Borgli ile tekrar çalışma konusunda çok istekliydi ancak Zendaya’nın The Drama isimli bu filmin başrolünde yer almak için gösterdiği ilgi, projeye ciddi bir ivme kazandırdı. Zendaya’yı sonrasında Robert Pattinson takip etti ve proje stüdyonun en önemli önceliklerinden biri haline geldi. 

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş