Joe Goldberg karakterine hayat veren Penn Badgley, You dizisinin final sezonunun çekimlerinin tamamlandığını, kendisini kameraya aldığı eğlenceli bir video ile duyurdu. 

Sevilen oyuncu, ilk sezonu 2018 yılında izleyiciyle buluşan You’nun son set gününde, dizinin sahne arkasına dair önemli ipuçları da paylaştı. 

Videoda gayet normal bir şekilde günlük hayatından bahseden Badgley'nin, ağır birkaç bedeni taşımaya çalıştığı ve karakteri Joe’nun kurbanlarını genellikle içerisinde muhafaza ettiği camdan yapılma küp kafese öfkeyle vurduğu kesitler dikkat çekti. 

Beşinci sezon çekimleri, bu yılın başlarında Netflix’in dizinin son bölümünün çekildiği yer olan New York’tan aktörün bir görüntüsünü paylaşmasıyla duyurulmuştu. 

You’nun beşinci sezonu için henüz bir yayın tarihi duyurulmamış olsa da sezonun çekimlerinin tamamlanmasıyla birlikte bu haberin çok yakında paylaşılacağı düşünülüyor. 

Ayrıca dizinin final kadrosuna dahil olduğu bilinen yeni isimler de şu şekilde; Nava Mau (Baby Reindeer), Anna Camp (True Blood), Madeline Brewer (The Handmaid’s Tale) ve Griffin Matthews (Genius).

Dördüncü sezonun belirsiz bir biçimde final yapmasıyla birlikte hayranlar ana karakterin sonunda hak ettiği cezayı alıp almayacağını görmek için sabırsızlanıyor. 

Kaynak: Radio Times


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş