The Lord of the Rings serisinde Smeagol karakterine hayat veren Andy Serkis’in başrolünde ve üçlemenin yönetmeni Peter Jackson’ın projenin başında yer alacağı açıklanan yeni The Lord of the Rings filmi The Hunt for Gollum’un senaristi, merakla beklenen bu filmin iki filmden oluşmayacağını, seriye eklenmesi planlanan bambaşka bir filmin daha olduğunu açıkladı. 

‘Gollum’a Odaklanacak Yeni Bir ‘Yüzüklerin Efendisi’ Filmi Geliyor
‘The Hunt for Gollum’, 2026 yılında izleyiciyle buluşacak. Yapımcılığını Peter Jackson’ın üstleneceği filmin yönetmen koltuğunda Andy Serkis yer alıyor.

Empire’a verdiği röportajda, daha önce yapılan açıklamalarda bir yanlış anlaşılma olduğunu belirten Phillippa Boyens, “Kesinlikle iki filmden oluşmayacağını söyleyebilirim!” dedi.

“İki farklı canlı aksiyon film üzerinde aynı anda çalışmaya başladığımız için gerçekleşen bir yanlış anlaşılma bu sadece, o kadar. İlki 'The Hunt for Gollum', ikincisi ise henüz doğrulanmış değil.” 

The Hunt for Gollum’un iki film olacağı yönündeki haberlerin yayılmasının bir diğer nedeninin de, yeni Yüzüklerin Efendisi filmleri yapılacağı haberlerinin çıktığı sıralarda Sir Ian McKellen ile yapılan röportaj olduğunu söylüyor yazar. 

“Birkaç fikrimiz var, ancak bu fikirlerin birçoğu Gandalf’ın kendisini içeriyor. Yani Gandalf potansiyel olarak iki film için de geri dönebilir.”

Ian McKellen: “Ölmezsem Gandalf’ı Tekrar Oynarım”
Yüzüklerin Efendisi evreninde “Gandalf” karakterine hayat veren efsane oyuncu, Gollum’un hikâyesine odaklanacak yeni film için “eğer hayatta olursam oynarım” dedi.

Yazar, her geçen yıl genişlemekte olan The Lord of the Rings evreninin büyümeye devam edeceğini, özellikle de yaklaşan War of the Rohirrim animasyonun beğenilmesi durumu sonrasında daha fazla anime filminin çekilebileceğini belirtiyor. 

“Anime olarak harika bir ikinci film projemiz var, ama önce ilkinin başarılı olup olmayacağını görmemiz gerekiyor.” 

Kaynak: GamesRadar+


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş