HBO, bir zamanlar Game of Thrones'la birlikte kanalın amiral dizilerinden olan Westworld'ü dört sezonun sonunda iptal etme kararı aldı. 54 Emmy adaylığı ve 7 ödülü bulunan dizi özellikle üçüncü sezondan itibaren ciddi reyting düşüşleri yaşamaya başlamıştı. Dizinin izleyiciler tarafından aldığı en büyük tepkiler de genel olarak ilk iki sezonun ekmeğini yediği ve bu kadar uzatılmaması gerektiği yönündeydi.

2016'da ilk bölümü yayımlandığından beri Westworld ciddi anlamda evrim geçirdi diyebiliriz. İlk başladığında bir vahşi batı temalı parkta zenginlerin kendi fantezilerini gerçekleştirmelerini izlerken sonrasında dizi bu sınırları aşıp yapay zekanın yükselişi ve insanla olan çatışmasına odaklanmaya başladı.

Westworld bu dört sezonluk serüveninde Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Luke Hemsworth, Ed Harris, Thandiwe Newton, Tessa Thompson, Aaron Paul ve Anthony Hopkins gibi birçok ünlü ismi kadrosunda bulundurdu. Alınan bilgilere göre ana kadronun, iptal edilmesine rağmen sözleşmeleri gereği 5. sezon ücretlerini de alacağı yönünde.

Paylaş