Wentworth Miller ve Dominic Purcell, Universal Television’da yayınlanmak üzere geliştirilmekte olan Snatchback adlı dizinin yıldızları olarak belirlendi. Yazar ve yürütücü yapımcı koltuğunda Scott Rosenbaum’un yer aldığı dizide, Dominic Purcell, Tish Cyrus-Purcell ve Dannah Axelrod Summers yapımcılar arasında yer alıyorlar.

Snatchback’in resmi sinopsisinde şunlar yer alıyor: "Bugün sahada hala aktif olarak görev yapan gerçek bir gizli istihbarat görevlisinin hayatından esinlenen dizi, dünya genelindeki en tehlikeli ve egzotik bölgelerden rehineleri kurtaran yüksek vasıflı ve özel sözleşmeli bir ajan ekibinin hikayesini konu alıyor."

Miller ve Purcell, Fox’un 2006 ila 2009 yılları arasında yayınlanan Prison Break isimli dizisinde dört sezon boyunca Michael Scofield ve Lincoln Burrows kardeşlere hayat verdiler. Yıllar sonra gelen beşinci sezon ise 2017 yılında izleyici karşısına çıktı.

"Leonard Snart" (Wentworth Miller), "Mick Rory" (Dominic Purcell) - The Flash (2014-2023)

İkili aynı zamanda CW kanalının Arrowverse projelerinden The Flash (2014-2023) ve Legends of Tomorrow (2016-2022) dizilerinde Leonard Snart ve Mick Rory karakterlerine hayat verdiler.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş