Selena Gomez, David Henrie, Jake T. Austin, Jennifer Stone ve David DeLuise’in kadrosunda yer aldığı, 2000’lerin sevilen dizisi Waverly Büyücüleri, Justin Russo’ya odaklanacak olan yeni bir dizi ile geri dönüyor.

David Henrie, yeni dizinin başrolü ve yönetici yapımcılığını üstlenirken, orijinal dizinin yıldızı Selena Gomez ise yönetici yapımcılıkta Henrie’nin yanında yer alacak. Bir kez daha Alex Russo’yu canlandıracak olan Gomez’in, dizinin sadece ilk bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacağı açıklandı.

Dizinin açıklanan resmî sinopsisi şöyle diyor:

"Yetişkin Justin Russo, büyücü yeteneklerini geride bırakıp eşi ve çocuklarıyla hayatına devam etmektedir. Ancak eğitime ihtiyacı olan güçlü, genç bir büyücünün kapısına gelmesiyle bir sürprizle karşılaşır. Justin, Büyücü Dünyası’nın geleceğini güvence altına almak için geçmişini kucaklamak zorundadır."

Zamanının en popüler Disney Channel dizilerinden biri olan Waverly Büyücüleri, 2007 ile 2012 yılları arasında dört sezon boyunca yayınlanmıştı.

Henrie ve Gomez’in yanında; Janice LeAnn Brown, Alkaiko Thiele ve Mimi Gianopulos’un kadrosunda yer alacağı dizinin yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş