Walker'a ev sahipliği yapan CW kanalı en son yaptığı açıklamada, Walker'ın tüm oyuncu kadrosuna, ekibine, yazarlarına, yönetmenlerine ve yapımcılarına dört sezon boyunca süren çalışkanlıkları ve özverileri için teşekkür etti.

"20 yılı aşkın bir süredir CW ailesinin bir parçası olan ve en önemli projelerinde gerek oyuncu gerek yapımcı görevlerini üstlenen yıldızımız Jared Padalecki'ye de ayrıca bir teşekkür etmek istiyoruz."

Dizinin iptal edilmesi birçok kaynak tarafından sürpriz olarak görülmedi. Walker, CW'nin yeni sahipleri Newstar tarafından devralınmasından önce kanal bünyesinde kalan orijinal birkaç içerikten biriydi. Ağın yeni sahipleri, orijinal senaryolu dizilerin birçoğunu gözden çıkardı ve bunlar yerine senaryosuz, düşük maliyetli, genellikle ortaklaşa işlerin yapılacağı yeni projelere odaklanmayı tercih etti.

Walker, kanalın en çok izlenen dizilerinden biriydi ancak diğer CW dizileriyle karşılaştırıldığı zaman maliyetinin çok fazla oluşu da dizinin iptal edilmesine neden olan etkenlerden biri oldu.

Supernatural (2005-2020) ve Gilmore Girls (2000-2007) dizileriyle tanınan Jared Padalecki, hem başrolünü hem de bazı zamanlar yönetmenliğini üstlendiği Walker dizisine şu cümlelerle veda etti:

"Walker'ın, hikâyelerini anlatmasında yardımcı olan oyuncu kadrosunun, ekibinin ve izleyici kitlesinin bir parçası olmak eşsiz bir onurdu. Tüm bunları mümkün kılan ekiple geçirdiğim yılları gülümseyerek hatırlayacağım."

"Cordell Walker" (Chuck Norris) - "Walker, Texas Ranger" (1993-2001)

Chuck Norris'in başrolünü üstlendiği Walker, Texas Ranger (1993-2001) dizisinin yeniden uyarlaması olan dizinin konusu ise şöyleydi; 

"Kendi ahlaki değerlerine sahip bir dul ve iki çocuk babası olan Cordell Walker, iki yıl boyunca gizli görevde kaldıktan sonra Austin, Texas'taki evine geri döner. Döndükten sonrasında ise evde yapılması gereken daha zorlu işler olduğunu keşfeder."

Kadroda Padalecki'nin yanı sıra, Ashley Reyes, Keegan Allen, Mitch Pileggi, Molly Hagan, Violet Brinson, Kale Culley, Coby Bell, Jeff Pierre ve Odette Annable yer alıyordu.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş