Sony'nin çarşamba gecesi yaptığı duyuruya göre, henüz başlığı açıklanmayan Venom 3, 12 Temmuz 2024'ten 8 Kasım 2024'e ertelendi.

"Eddie", "Sonny", "Venom"

Venom devam filminin çalışmalarına haziran ayının sonlarında İspanya'da başlanmıştı ancak 14 Temmuz'da başlayan SAG-AFTRA grevi nedeniyle film, ertesi ay durdurulan projeler arasında yer aldı.

Hollywood Grevi Nihayet Sona Erdi
Hollywood tarihinin en uzun grevi, önemli ücret artışlarını içeren ve oyuncuları yapay zekaya karşı koruyan yeni bir anlaşmayla son buldu.

Üçüncü filmde, yine ölümcül-eğlenceli simbiyotu canlandıran aktör olarak geri dönecek olan Tom Hardy'e, Michelle Williams, Stephen Graham, Juno Temple ve Chiwetel Ejiofor gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Kelly Marcel oturacak.

Grevden etkilenen ve dolayısıyla vizyon tarihinde değişimlere gidilen diğer Sony filmleri arasında; 29 Mart 2024'te vizyona girmesi beklenen ancak şimdilik takvimden kaldırılan Spider-Man: Beyond the Spider-Verse ve 6 Ekim'den 30 Ağustos 2024'e kaydırılan Aaron Taylor-Johnson'ın Kraven the Hunter'ı yer alıyor.

“R” Dereceli ’Kraven the Hunter’dan İlk Tanıtım
6 Ekim’de vizyona girecek olan ‘Kraven the Hunter’, Sony’nin “R” dereceli ilk Marvel filmi olma özelliği taşıyor ve Spider-Man’in en vahşi düşmanlarından biri olan ‘Avcı Kraven’ın vahşet dolu hikayesine odaklanıyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş