Stephenie Meyer’ın çok sevilen roman serisinden uyarlanan Twilight film serisine yeni bir dizi ekleniyor. 

Meyer’ın 2020 yılında yayınladığı Geceyarısı Güneşi adlı romanı, hikâyeyi Bella Swan’dan ziyade bu sefer Edward Cullen’ın bakış açısından anlatılacak Alacakaranlık kitabının yeniden anlatımı niteliğinde. 

Projenin, ilk olarak Nisan 2023’te Lionsgate Television stüdyosunda erken geliştirme aşamasında olduğu bildirilmişti. Lionsgate’in başkan yardımcısı Michael Burns, Mart 2024’e gelindiğinde ise bunun bir animasyon dizisi olacağını doğruladı. 

Geceyarısı Güneşi’ni şu anda Netflix geliştiriyor.

Dizinin yazar ve yürütücü yapımcısı olarak Sinead Daly görev alacak. Daly’nin geçmiş çalışmaları arasında; Hulu’da yayınlanan Tell Me Lies (2022), AMC’de yayınlanan The Walking Dead: World Beyond (2020-2021), Max’te yayınlanan Raised by Wolves (2020-2022) ve Netflix’te yayınlanan The Get Down (2016-2017) yer alıyor. 

2000’lerin popüler Alacakaranlık Efsanesi beş filmden oluşuyordu. 2008 ve 2012 yılları arasında gösterime giren filmler, gişede toplamda 3 milyar doların üzerinde hasılat elde etti ve Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner gibi başrol oyuncularını yıldızlaştırdı. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş