Elvis (2022), Dune: Part II (2024), The Bikeriders (2024) filmleriyle tanınan Oscar adaylı Austin Butler ve The Devil All the Time (2020), Uncharted (2022) ve Marvel evreninin Spider-Man’i Tom Holland, aynı projede buluşuyor. 

"Elvis Presley" (Austin Butler) - Elvis (2022)

Oscar ödüllü yapımcı Charles Roven ve Atlas Entertainment ortaklığından çıkan projeye Amazon’un teklif götürdüğü ancak hem Warner Bros.’un hem de Paramount’un teklifi reddettiği belirtiliyor.

Film, yarış arabası sürücüsü olan Teksaslı kardeşler Don, Dale ve Bill Whittington’ın gerçek hikayesinden uyarlanacak. Don ve Bill’in hem Le Mans hem de Indy 500’da birçok kez yarıştığı biliniyor. 

Söylenenlere göre sürücüler, Kolombiya’dan gelen uyuşturucuları ticarete dökerek giriştikleri kaçakçılık işinden elde ettikleri gelirlerle 1980’lerdeki Uluslararası Motor Sporları Birliği'ni finanse etmişlerdi ve giderek büyüyen bu skandalın büyük bir parçası oldular. Sonrasında yargılandıkları dava ise her ikisinin de tutuklanmasıyla sonuçlandı.

Senarist ve yönetmen detayları henüz bilinmeyen filmin diğer detayları da gizli tutuluyor. 

"Romeo Montague" (Tom Holland)

Butler şu anda Darren Aronofsky’nin Caught Stealing filminin çekimlerinde, Holland ise Romeo ve Juliet oyunuyla Broadway’de performans sergiliyor. 

Kaynak: The Insneider


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş