The Devil All the Time (2020), Spider-Man: No Way Home (2021) ve Uncharted (2022) filmlerinin yıldızı Tom Holland, söylenenlere göre Oscar ödüllü yönetmen Christopher Nolan’ın henüz detayları belli olmayan filminin kadrosuna katıldı.

"Nathan Drake" (Tom Holland) - Uncharted (2022)

Christopher Nolan’ın senaryoyu kendisinin yazdığı filmin dağıtımcılığını, yönetmenin en son filmi Oppenheimer’da da birlikte çalıştığı stüdyo Universal Pictures üstlenecek. 

Nolan’ın ‘Rahatsız Edici’ Tarihi Psikodraması: ‘Oppenheimer’
Christopher Nolan imzalı ‘Oppenheimer’, atom bombasının babası olarak anılan ünlü fizikçi Robert Oppenheimer’ın hayatına odaklanırken; sindirmesi zor senaryosu, kafa karıştırıcı kurgusu ve harika performanslarıyla izleyiciye eşi benzeri bulunmayan bir tarihi şölen sunuyor.

Konu detayları gizli tutulan filmin mekanının günümüzde geçmeyeceği biliniyor. Ancak geçmişte mi yoksa gelecekte mi geçeceğine dair de henüz kesin bir bilgi bulunmuyor. 

Eğer iddialar doğruysa genç oyuncu Tom Holland, ilk kez birlikte çalışacağı yönetmen Christopher Nolan’ın yeni filminde Matt Damon’la birlikte başrol oynayacak. 

Damon da ayrıca yönetmenin geçtiğimiz yıla damgasını vuran, 1 milyar dolara yakın hasılat elde eden ve yedi adet Oscar kazanan Oppenheimer filminde Leslie Groves karakterine hayat vermişti. 

Christopher Nolan’ın Yeni Filminden İlk Detaylar
Oscar ödüllü yönetmenin yeni filminde Matt Damon’ın yer alması bekleniyor.

Kaynaklar, Nolan’ın Syncopy markası altında tekrardan eşi Emma Thomas ile birlikte senaryoyu yazacağı, yapımcılığını üstleneceği ve Universal’ın ise filmi takvimleri içerisinde 17 Temmuz 2026 tarihine yerleştirdiğini söylüyor.

Projenin diğer detayları ise şimdilik gizli tutuluyor. 

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş