Son dönemin en yetenekli oyuncularından olan Timothée Chalamet, A24 yapımı Marty Supreme’de başrol oynayacak. Profesyonel masa tenisi oyuncusu Marty Reisman’ın biyografik hikayesine odaklanacak olan filmi A24, sosyal medyadan yaptığı şu paylaşımla duyurdu. 

Josh Safdie’nin yönetmen koltuğunda yer alacağı filmin yapımcılığını da Eli Bush, Anthony Katagas ve Timothée Chalamet üstleniyor. 

Safdie ve Ronald Bronstein tarafından yazılan filmde Safdie, son iki uzun metrajlı filmi Uncut Gems ve Good Time’ın dağıtımcılığını üstlenen A24 ile tekrardan bir araya geliyor. 

Marty Reisman

2012 yılında yaşamını yitiren Reisman, kariyerine Manhattan’da bahis ve ödül parası kazanmak için bu işe girişen bir masa tenisi şampiyonuydu. 1946’dan 2022’ye kadar 22 büyük masa tenisi şampiyonluğu kazandı ve Dünya Masa Tenisi Şampiyonası’nda beş bronz madalya elde etti. 67 yaşında ABD Ulusal Hardbat Turnuvası'nda yarıştı ve bir raket sporunda ulusal bir yarışmayı kazanan en yaşlı oyuncu oldu. Yetenekli sporcu “Masa Tenisinin Sihirbazı” olarak biliniyordu.

Chalamet ise, Oscar adaylığı elde ettiği Call Me by Your Name (2017) filmindeki başarısından sonra yükselen ivmesini akıllıca kullanan aktörlerden biri oldu ve filmografisine Little Women (2019), King (2019), Dune (2021), Dune: Part II (2024) ve Wonka (2023) gibi filmler eklemeyi başardı. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş