Lie to Me (2009-2011), Resevoir Dogs (1992), Pulp Fiction (1994) ve The Incredible Hulk (2008) yapımlarıyla tanınan Oscar adaylı oyuncu Tim Roth, Netflix’in Peaky Blinders filminin kadrosuna en son katılan yıldız isim oldu ve film oldukça ilgi çekici bir hal almaya devam ediyor. 

"Pumpkin" (Tim Roth) - Pulp Fiction (1994)

İngiliz oyuncu, BAFTA ödüllü dizinin Tom Harper tarafından yönetilen ve merakla beklenen devam filminde, ana serinin başrol oyuncusu Cillian Murphy’nin yanı sıra, Rebecca Ferguson ve Barry Keoghan gibi isimlere eşlik edecek. 

Barry Keoghan, ‘Peaky Blinders’ Filminin Kadrosuna Dahil Oldu
Keoghan, Cillian Murphy ve Rebecca Ferguson’ın başrollerinde yer aldığı Netflix filminin kadrosuna katıldı.

Roth’un hangi karaktere hayat vereceğinin detayları, tıpkı Ferguson ve Keoghan’ınkiler gibi gizli tutuluyor.

Geçtiğimiz yıl, Christopher Nolan’ın Oppenheimer (2023) filmiyle kariyerinin ilk Oscar adaylığı ve ödülünü kazanan Murphy, 2013-2022 yılları arasında izleyici karşısına çıkan ve aynı adı taşıyan dizide Birminghamlı gangster ailesinin lideri Thomas Shelby rolüne geri dönüyor. 

Filmin çekimlerine bu yıl başlanması planlanıyor.

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş