10 yılı aşkın bir süre devam eden The Walking Dead dizisi son bulmuş olabilir, fakat AMC, TWD evreninin her bir zerresinden yeni bir yapım çıkarmaya kararlı gözüküyor. Bu kapsamda geçtiğimiz Ekim ayında çekimleri tamamlanan TWD spin-off'u The Walking Dead: Dead City dizisi için çıkış tarihi belli oldu. 6 bölüm sürecek yeni dizi Haziran ayında ABD'de AMC ve AMC+ üzerinden yayımlanacak. Türkiye içinse yayın platformu henüz netlik kazanmış değil.

The Walking Dead: Dead City dizisi asıl dizinin 2 yıl sonrasında geçecek ve Maggie (Lauren Cohan) ve Negan'ın (Jeffrey Dean Morgan) Manhattan'da yaşayacakları yeni macerayı konu alacak. İlk dizinin önemli karakterinden biri olan Maggie, kaçırılan çocuğu Hershel'ı kurtarmak için Negan'la birlik olup "The Croat" olarak bilinen evrenin yeni kötü karakteriyle mücadeleye girişecek.

Daha önce de duyurduğumuz üzere The Walking Dead: Dead City bu evrenin tek spin-off'u değil. Bu dizi haricinde Daryl Dixon (Norman Reedus) karakterine odaklanacak ve Paris'te geçecek The Walking Dead: Daryl Dixon dizisinin hazırlıkları halihazırda devam ediyor ve bu yılın sonunda yayımlanması planlanıyor. Ayrıca Rick (Andrew Lincoln) ve Michonne (Danai Gurira) merkezli başka bir dizinin çekimleri de sürüyor. Bu dizi ise 2024 yılında izleyiciyle buluşacak.

The Walking Dead’in Rick ve Michonne’u Geri Dönüyor
The Walking Dead dizisinin sevilen ikilisine hayat veren Andrew Lincoln ve Danai Gurira, yeni çıkacak spin-off’ta yarım kalan hikayelerini tamamlamaya çalışacaklar.

Kaynak: /Film – The Walking Dead: Dead City Teaser: Negan And Maggie Take Manhattan

Paylaş