AMC, Norman Reedus ve Melissa McBride’ın başrollerini paylaştığı The Walking Dead: Daryl Dixon dizisine üçüncü sezon onayını verdiğini duyurdu.

Sezon duyurusu, ikinci sezon The Walking Dead: Daryl Dixon — The Book of Carol’ın yayınlanmasının hemen öncesinde San Diego Comic-Con’da gerçekleştirilen panelde yapıldı. 

Yeni sezon çekimlerine İspanya’da devam edilecek olan dizinin yapımının Madrid’de yapılması beklenirken; Galiçya, Aragon, Katalonya ve Valensiya bölgelerinde de kapsamlı çekimler gerçekleştirilmesi bekleniyor. 

Norman Reedus, Melissa McBride, Louis Puech Scigliuzzi, dizi sorumlusu David Zabe ve yönetmen, yönetici yapımcı Greg Nicotero, ikinci sezonunun ön gösterimi için panelde boy gösterdiler. 

Reedus, 29 Eylül Pazar günü başlayacak olan yaklaşan sezonda eski rol arkadaşı McBride ile yeniden bir araya gelecek. Daryl Dixon ve Carol Peletier karakterlerine geri dönecek olan oyuncular, çok heyecanlı olduklarını dile getirdiler. 

“Melissa’nın ortaya çıkmasını sabırsızlıkla bekliyordum. Biz ikimiz suç ortağıyız. Onun bu sefer Avrupa’ya gelip kıç tekmelemesini izlemek gerçekten çok güzel olacak.”

"Carol Peletier" (Melissa McBride), "Daryl Dixon" (Norman Reedus)

İkinci sezonun resmi tanıtımında; “İkisi de eski şeytanlarla yüzleşmeye çalışırken, o ise arkadaşını bulmak için mücadele ediyor.” açıklaması yer alırken, üçüncü sezonda ise; “Carol ve Daryl, evlerine, sevdiklerine doğru çıktıkları yolculuklarına tüm zorluklara rağmen devam edecekler ancak Walker kıyametinin çeşitli etkilerine tanıklık ederken alışılmadık koşullar onları uzak diyarlara doğru yola çıkaracak.” cümleleri bulunuyor. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş