Gotham City'de The Batman filminden sonra yaşanan olaylara ve özellikle Penguin karakterine odaklanacak olan The Penguin dizisinden ilk fragman yayımlandı.

Geçtiğimiz yıl Warner Bros'a 771 milyon dolar hasılat kazandıran The Batman, suç destanını, sekiz bölümden oluşacak olan The Penguin dizisi ile devam ettirmeyi planlıyor.

Colin Farrell, The Penguin dizisi için bir kez daha tanınmaz halde.

Kadrosunda Colin Farrell, Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo ve Deirdre O'Connell gibi isimleri bulunduracak olan yapımın, bünyesinde sürpriz bir şekilde Robert Pattinson'ın Batman'ine de yer vermesi bekleniyor.

Robert Pattinson'ın, The Penguin çekimleri için New York'ta görüntülendiği düşünülüyor.

Tanıtımın genel havası dolayısıyla bir başka HBO yapımı The Sopranos dizisine benzetilen The Penguin'in konusu henüz belli olmasa da Colin Farrell kısaca şu şekilde özetliyor:

"İlk bölüm, The Batman bittikten yaklaşık bir hafta sonrasında başlıyor. Yani Gotham hâlâ biraz su altında. Bölüm, Falcone'un ofisinde bulunan Oswald'un ayaklarına su sıçramasıyla başlıyor."

Aktör, dizinin senaryosu hakkındaki düşüncelerini şöyle paylaşıyor:

"Çok güzel. Çok iyi yazılmış. Lauren LeFranc gerçekten olağanüstü bir iş çıkardı. O müthiş biri ve bu işte olmak çok heyecan verici. Karakterim için daha fazlasını yapmak adına çok hevesliyim."

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş