Dizi sorumlusu Eric Kripke, dördüncü sezon prömiyerini yapmak üzere olan The Boys’un beşinci sezonuyla birlikte final yapacağını duyurdu.

"Butcher" (Karl Urban), "Frenchie" (Tomer Capone), "Marvin" (Laz Alonso)

Kripke duyuruyu, dördüncü sezon finali senaryosunun üzeri kapatılmış bir kopyasının ekran görüntüsünü X hesabından paylaşarak yaptı.

#TheBoys dördüncü sezonun prömiyeri, beşinci sezon ile final yapacağımızın duyurusunu yapmak için harika bir zaman! Zaten bu her zaman planımdı ama Vaught’tan son onayı alana kadar dikkat etmek zorundaydım. Hikâyeyi kanlı, destansı ve duygusal bir zirveye taşımaktan heyecan duyuyorum. 4. sezon çok yakında başlıyor, SON BAŞLADI!

2019 yılında vizyona giren dizi, mega süper kahraman şirketi Vought tarafından yönetilen bir dünyada geçiyor. Süper kahramanların ve dünyada kahramanlar tarafından hayatları mahvedilmiş insanların arasındaki savaşı konu edinen The Boys’un oyuncu kadrosunda Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit ve Cameron Crovetti gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş