Eleştirmenlerden tam puan alan, dram tadındaki komedi dizisi The Bear'ın, üçüncü sezon onayını aldığı duyuruldu.

FX'in eğlence sorumlusu Nick Brad, "İlk sezonda izleyicileri büyüleyen ve ikinci sezonuyla daha da büyük kitlelere ulaşan 'The Bear', kültürel bir fenomen haline geldi. Christopher Storer, Joanna Calo, Josh Senior ve yaratıcı ekibin geri kalanının yanı sıra, Jeremy Allen White, Ayo Edebiri, Ebon Moss-Bachrach liderliğindeki muhteşem oyuncu kadrosuyla birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz. Onlar ve arka plandaki ekibin yaptıkları inanılmaz. Biz ve Hulu'daki ortaklarımız, The Bear'ın hikayesinin bir sonraki kısmını sabırsızlıkla bekleyen hayranlarımızın heyecanını paylaşmaktayız." cümlelerini kullandı.

İlk sezonuyla; Jeremy Allen White, Ayo Edebiri, Ebon Moss-Bachrach ve Jon Bernthal'ın başarılı performansları da dahil olmak üzere, çeşitli ödül törenlerinden, özellikle de Emmy'den 13 adaylık alan dizi, başrol Jeremy Allen White'a, Golden Globe ve Critics Choice Award gibi değerli ödüller de kazandırdı.

Haziran ayında yayınlanan ikinci sezonu, Rotten Tomatoes'da eleştirmenler tarafından %99, izleyicilerden ise %92 puan alan dizinin üçüncü sezonu 2024 yılında izleyicisiyle buluşacak.

The Bear
Synopsis:A young chef from the fine dining world comes home to Chicago to run his family sandwich shop after a heartbreaking death in his family. A world away from what he’s used to, Carmy must balance the soul-crushing realities of small business ownership, his strong-willed and recalcitrant kitche…

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş