Netflix’te yayınlanan That '70s Show dizisinin devamı niteliğindeki, Eric Forman ve Donna Pinciotti’nin çocukları Leia Forman’ın Point Place’deki hayatına odaklanan komedi dizisi That '90s Show, yeni sezon onayını alamadı. 

İki dizide de Red Forman karakterine hayat veren usta oyuncu Kurtwood Smith, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla sevilen dizinin üçüncü sezonunun gelmeyeceğini açıkladı. 

“Sadece dünyanın her yerinde projemizi izleyen ve gönülden destekleyen hayranlarımıza TEŞEKKÜRLER demek için bir dakikanızı almak istiyorum. Seyahat ederken yanıma geldiniz ya da sosyal medya aracılığıyla bana ulaştınız, hepiniz harikaydınız. Hepiniz için Büyükbabanız Red’e hayat vermeyi, onunla geçirdiğim her dakikayı sevdim. Daha önce de söyledim fakat tekrar belirtmekte fayda var… Bu dizinin arkasında çok fazla gönül ve bir aktörün çalışmayı umabileceği en harika oyuncu kadrosu, yazarlar, yönetmenler, yapımcılar ve bir ekip var. Red ve Kitty’nin torunlarının ve onun tüm arkadaşlarının, komşularının, orijinal kadronun ve konuk oyuncularımızın iki sezon boyunca sizi eğlendirmesine izin verdiğiniz için teşekkürler. Bu arada… Aptal olmayacağız… Bu şov için elimizden geleni yapacağız çünkü eminim ki büyükbabaları bu çocukların liseden mezun olabilmesi için elinden geleni yapardı.”

"Red", "Eric", "Kitty", "Leia"

Orijinal seriden yirmi yıl sonrasında geçen dizi, Smith dışında ana kadrodan Debra Jo Rupp, Laura Prepon, Wilmer Valderrama, Topher Grace, Ashton Kutcher ve Mila Kunis gibi isimleri de kadrosunda ağırlamıştı. 

Dizinin 10 bölümlük ilk sezonu 2023’te, iki parçadan oluşan ikinci sezonu ise 2024 yılında izleyiciyle buluşmuştu. 

“Point Place’e Geri Dönüş”: ‘That ’90s Show 3. Sezon’ İncelemesi
Eric Forman ve Donna Pinciotti’nin çocukları Leia’nın Point Place’deki arkadaş grubunu ve maceralarını çevreleyen ‘That ’90s Show’, üçüncü sezonunda beklenmedik şekilde iyi bir performans sergiliyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş