Emmy ödüllü futbol komedisi Ted Lasso, Mayıs 2023’te yayınlanan üçüncü sezonu ile izleyiciye veda etmişti. Fakat Warner Bros. Television, Birleşik Krallık’taki oyuncular birliği ile olan anlaşmaları doğrultusunda orijinal dizide yer alan Hannah Waddingham (Rebecca Walton), Brett Goldstein (Roy Kent) ve Jeremy Swift (Leslie Higgins) olmak üzere üç oyuncuya, rollerini tekrar canlandırmaları için teklif götürüldü.

"Keeley Jones" (Juno Temple), "Rebecca Walton" (Hannah Waddingham)

Bu da çok sevilen dizi Ted Lasso’nun dördüncü sezonuyla geri döneceği anlamına geliyor. 

Dördüncü sezon planları, önceden planlanan üç sezonluk yayın hayatını 2023’te tamamladıktan sonra biraz havada kalmış gibi duruyordu. Dizi oyuncularının çoğu bir finalmiş gibi hissettiren üçüncü sezon finalinin ardından yeni bir sezon gelip gelmeyeceğinden emin olmadıklarını açıklamışlardı. Ancak yıldızlar hikâyelerini bir şekilde devam ettirmek istediklerini de dile getirdiler. 

Dizinin ortak yaratıcısı Bill Lawrence, bu ayın başlarında dizinin dördüncü sezonunun olup olmayacağının tamamen hem dizinin başrolü hem de bir diğer yaratıcısı olan Jason Sudeikis’e bağlı olduğunu itiraf etti. 

“Jason ne yapmak isterse, neye karar verirse, hepimiz buna varız.”

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş