İlk sezonuyla fırtınalar estiren Apple TV+ dizisi Silo’nun ikinci sezonundan ilk fragman yayınlandı.

Hugh Howey’nin aynı adlı romanlarından uyarlanan dizi, distopik bir gerçeklikte dünya üzerinde kalmış olan son on bin kişinin hikâyesine odaklanıyor. 

“Dışarıdaki zehirli ve ölümcül gazdan koruyan yerin kilometrelerce derinliğindeki evlerde yaşayan insanlar, içerisinde yaşadıkları Silo’nun ne zaman veya neden inşa edildiğini bilmemektedir. Bunun cevabını aramaya çalışanlar ise ölümcül sonuçlarla karşılaşmaktadır.”

Oyuncu kadrosunda Rebecca Ferguson, Rashida Jones, Tim Robbins, Common, Iain Glen, David Oyelowo ve Harriet Walter gibi isimlerin bulunduğu dizide Ferguson, derin bir gizemle karşı karşıya kalan mühendis Juliette karakterine hayat veriyor.

Geçtiğimiz günlerde dizinin yeni sezon kadrosuna The White Lotus (2021-2025) ve Modern Family (2009-2020) ve The Perfect Getaway (2009) gibi yapımlarla tanınan oyuncu Steve Zahn'ın dahil olduğu da açıklanmıştı.

Steve Zahn

Ferguson ayrıca dizinin yönetmeni Graham Yost ve Michael Dinner, Nina Jack, Joanna Thapa, Morten Tyldum, Howey, Fred Golan, Rémi Aubuchon ve AMC Productions ile birlikte yapımcı olarak da görev yapıyor. 

Merakla beklenen Apple TV+ dizisinin ikinci sezonu, 15 Kasım tarihinde platformda yayınlanmaya başlayacak. 

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş