Shrek, Eşek, Prenses Fiona, Çizmeli Kedi ve “tüm peri masalı şeyleriyle” harmanlanmış hikâyesiyle filmler boyunca oradan oraya koşturduğumuz Shrek serisi hayatımıza gireli neredeyse 25 yıl olacak.

Seride “Eşek” karakterine hayat veren ünlü oyuncu ve komedyen Eddie Murphy, yeni filmi Beverly Hills Cop: Axel F için verdiği bir röportajda, Shrek hayranları için heyecan verici bazı gelişmeler paylaştı.

Şu an geliştirme aşamasında olan yeni bir devam halkasının yanı sıra Murphy, kendi karakteri Eşek için de bağımsız bir film çekileceğini doğruladı.

Röportaj sırasında, Shrek serisine olan ilgiyi alevlendiren Kung Fu Panda 4 ve en son çıkan Çizmeli Kedi: Son Dilek animasyon filmlerinin başarılarına değinildi.

Kung Fu Panda 4, bu yıl izleyiciyle buluşmasının ardından dünya çapında 545 milyon dolar hasılat ederek serinin toplam hacmini 2,3 milyar doların üzerine çıkardı. Çizmeli Kedi: Son Dilek ise dünya çapında 485 milyon dolar elde ederek harcanan paranın tam beş katı gelir sağladı. Elbette her iki yapım da eleştirmenlerden fazlasıyla olumlu yorumlar aldı.

Çizmeli Kedi: Son Dilek (2022)

Murphy röportajında şunları söyledi: "Shrek’i 4 ya da 5 ay önce yapmaya başladık. İlk kısmının kaydını tamamladım, ilerleyen zamanlarda da ikinci kısmını tamamlayacağız."

“İki film aynı anda değil, Shrek 2025’te çıkacak; sonrasında ise Eşek için çalışmalara başlayacağız.”
Eddie Murphy, "Eşek"

Kaynak: Collider


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş