Oyuncu kadrosunda Samara Weaving, Adam Brody, Henry Czerny, Andy McDowell gibi isimlerin yer aldığı 2019 çıkışlı filmin devamını yapmak üzere, prodüksiyon şirketi Searchlight ve filmin yapımcıları Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett ve Chad Villella yeniden bir araya geliyor. 

Guy Busick ve R. Christopher Murphy’nin kaleme aldığı ilk film, Weaving’in canlandırdığı Grace Le Domas karakterinin, düğün gecesinde dahil olduğu ailenin ürkütücü ritüellerini öğrenişini konu alıyor. 

“Zengin bir adamla evlenen genç kadın, eşinin ailesi tarafından davet edildiği yemekte başına geleceklerden habersizdir. Sıradan bir akşam yemeği olarak düşündüğü bu davet insanların hayatta kalmak için mücadele ettiği korkunç bir savaşa dönüşür.”

Sadece 6 milyon dolara mal olan film, Kuzey Amerika'da 28 milyon doların üzerinde hasılat elde etmiş ve Searchlight’ın şimdiye kadarki en önemli başarılarından birine imza atmıştı. 

Busick ve Murphy’nin senaryosunu yazmak için geri döneceği ikinci filmin detayları şimdilik gizli tutuluyor. 

İkinci filmde de başrolü üstlenecek olan yetenekli oyuncu Samara Weaving ise Mayhem (2017), Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017) ve Babylon (2022) gibi yapımlardaki performanslarıyla tanınıyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş