Yayın platformu Prime Video, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada sevilen aksiyon-suç dizisi Reacher’ın dördüncü sezonunun 2025 yılı içerisinde yayınlanacağını doğruladı. 

Lee Child’ın çok satan Jack Reacher serisinin Persauder/İkna Edici adlı yedinci kitabına dayanan üçüncü sezonunda, Alan Ritchson tarafından canlandırılan iri yarı kanunsuz adamı, geçmişindeki bir düşmanı tarafından esir tutulan bir muhbiri kurtarmak için gizli bir göreve gider. 

Daha önce de açıklandığı gibi Ritchson, Maria Sten, Anthony Michael Hall, Sonya Cassidy, Brian Tee, Johnny Berchtold, Robert Montesinos, Daniel David Stewart ve Olivier Richters gibi isimlerle üçüncü sezonda birlikte yer alacak. 

Haber, Prime Video’nun Sten’in başrolünde yer alacağı bir Reacher yan dizisinin duyurulmasından bir hafta sonra geldi. Basın açıklamasında The Untitled Neagley Project olarak anılan yan dizi, Sten tarafından canlandırılan ve Jack Reacher’ın etrafındaki özel dedektiflerden biri olan Frances Neagley’ye odaklanacak.

‘Reacher’ Yan Dizisi Yolda
Prime Video, Reacher evrenini ‘Neagley’ karakteriyle genişletme kararı aldı.

İlk sezonundan bu yana gayet başarılı izlenme oranlarına sahip olan Reacher, ikinci sezonuyla Prime Video’da 2023’ün en çok izlenen yapımı oldu.

Amazon MGM Studios’un televizyon başkanı Vernon Sanders, “Reacher, küresel izleyicilerimizle beklentimizin çok ötesinde bir yankı uyandırmaya devam eden bir fenomen haline geldi. Bu diziye yeni bir sezon daha ekleyecek olmaktan heyecan duyuyoruz.” açıklamasını yaptı. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş