Anne Hathaway’in başrolünde yer aldığı Princess Diaries serisinin üçüncü filminin resmi olarak geliştirme aşamasında olduğu açıklandı.

Joy Ride (2023), Crazy Rich Asians (2018), Raya and the Last Dragon (2021) yapımlarıyla tanınan yönetmen Adele Lim’in yönetmenliğini üstleneceği filmin senaryosunu ise Flora Gleeson kaleme alacak. 

Lim, yöneteceği üçüncü film hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Orijinal Princess Diaries’in bir hayranı olarak bu çok sevilen film serisinin yeni bir halkasını hayata geçiriyor olmaktan, bunun bir parçası olmaktan fazlasıyla heyecan duyuyorum. Dünya çapındaki izleyicilerimizle paylaşmayı dört gözle bekliyoruz.”

Filmin yapımcılığını ise yine orijinal film serisinin başındaki isim Debra Martin Chase üstleniyor. 

"Kraliçe Clariss" (Julie Andrews), "Mia Thermopolis" (Anne Hathaway) - Princess Diaries (2001)

Princess Diaries, 2022 yılından beri geliştirme aşamasındaydı ve seride Mia Thermopolis karakterine hayat veren Hathaway, geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda bu konu üzerine şu açıklamayı yapmıştı:

“İyi bir yerdeyiz. Henüz duyurulacak bir şey yok ama gerçekten iyi bir yerdeyiz.”

Detaylar henüz doğrulanmadı ancak üçünü filmin seriyi yeniden başlatmak yerine 2001 ve 2004 çıkışlı filmlerin devam hikâyesi olması bekleniyor. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş