Ian McKellen’ın Peter Jackson’ın yönetmen koltuğunda bulunduğu yeni Yüzüklerin Efendisi filminde Gandalf olarak geri dönmeye son derece açık olduğunu belirtmesinin ardından, orijinal üçleme ve Hobbit serisinde birlikte rol aldıkları arkadaşı Orlando Bloom da ismini listeye ekledi.

Ian McKellen: “Ölmezsem Gandalf’ı Tekrar Oynarım”
Yüzüklerin Efendisi evreninde “Gandalf” karakterine hayat veren efsane oyuncu, Gollum’un hikâyesine odaklanacak yeni film için “eğer hayatta olursam oynarım” dedi.

Efsane seriye geri dönmek isteyip istemediğinin sorulması üzerine orijinal seride Legolas karakterine hayat veren oyuncu, “Aman tanrım, bu evren gerçekten harika. Elbette. Nasıl yapacaklarını bilmiyorum ama sanırım bir şekilde yapay zekâ ile halledecekler. Zaten şimdilerde her şeyi onunla yapabiliyorsun. Ama eğer Pete (Peter Jackson) bana 'zıpla' dese, ben 'ne kadar yükseğe' diye sorarım. Elbette ne istese yaparım çünkü tüm kariyerimi ona borçluyum.”

Peter Jackson, Orlando Bloom

Yeni Orta Dünya filmleri, yine orijinal seride Gollum/Smeagol karakteriyle karşımıza çıkan Andy Serkis’in yönettiği The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum ile 2026’da başlayacak. 

Orijinal serinin yönetmeni Peter Jackson, ortakları Fran Walsh ve Philippa Boyens ile birlikte yapımcılık yapacak. Bu filmin yeni bir canlı aksiyon Yüzüklerin Efendisi serisinin başlangıcı olması planlanıyor. 

‘Gollum’a Odaklanacak Yeni Bir ‘Yüzüklerin Efendisi’ Filmi Geliyor
‘The Hunt for Gollum’, 2026 yılında izleyiciyle buluşacak. Yapımcılığını Peter Jackson’ın üstleneceği filmin yönetmen koltuğunda Andy Serkis yer alıyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş