Selena Gomez, Martin Short ve Steve Martin’in başrollerini paylaştığı Only Murders in the Building, beşinci sezon onayını aldı. 

Gizem ve komedi dizisinin yeni sezonu, eski sezonlarda olduğu gibi on bölümden oluşacak. 

Yeni sezon haberi ise dizinin 27 Ağustos’ta dördüncü sezon prömiyerini yapmasının yaklaşık bir hafta sonrasında geldi. 

Yeni sezonda ana üçlü, bir film stüdyosunun, onların podcastlerini film yapmak istemesi üzerine Los Angeles’a acil bir yolculuk yaparken aynı zamanda Martin’in karakterinin eski dublörü Sazz Pataki’nin cinayetini çözmeye çalışıyorlar. 

Dördüncü sezonun oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise şu şekilde; Meryl Streep, Eugene Levy, Zach Galifianakis, Eva Longoria, Richard Kind, Melissa McCarthy, Kumail Nanjiani ve Molly Shannon.

İlk yayınlandığı günden bu yana eleştirmenler ve izleyicilerden fazlasıyla olumlu yorumlar alan Only Murders in the Building, en son üçüncü sezonuyla Martin, Short ve Gomez’e komedi dizileri kategorileri arasında "en iyi başrol" adaylıkları dahil olmak üzere 21 Emmy adaylığı getirdi. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş