2003 ve 2012 yılları arasında, önce The WB sonrasında ise The CW kanallarında yayınlanan One Tree Hill dizisi için Netflix'te yayınlanacak bir devam dizisi yapım aşamasında. 

Dokuz sezon boyunca izleyiciyle buluşan dizinin oyuncu kadrosunda Sophia Bush, Hilarie Burton, Chad Michael Murray, James Lafferty, Bethany Joey Lenz, Paul Johansson ve Lee Norris gibi isimler yer aldı. 

One Tree Hill, Kuzey Carolina'daki Tree Hill adlı kurgusal bir kasabada geçiyor ve en başlarda üvey kardeşler Lucas ve Nathan arasındaki çekişmelere odaklanıyordu. Hayatları iç içe geçmeye ve basketbola olan sevgileri onları bir araya getirmeye başlayınca dizi; arkadaşlık, ilişkiler ve aile draması hikâyesine dönüştü. 

"Brooke Davis" (Sophia Bush), "Peyton Sawyer" (Hilarie Burton)

Dizinin yapımcılığını Sophia Bush, Hilarie Burton ve Danneel Ackles'ın, Ackles'ın eşi ünlü oyuncu Jensen Ackles ile birlikte üstlenecekleri söyleniyor. Orijinal dizide Bush "Brooke Davis", Burton "Peyton Sawyer", Ackles ise "Rachel Gatina" karakterine hayat vermişti. 

Orijinal dizinin yaratıcısı olan Mark Schwahn’ın yeni yapımda hiçbir rolü bulunmuyor. Kendisi 2017 yılında, One Tree Hill oyuncu kadrosu ve ekibinin birkaçı tarafından saldırı ve tacizle suçlanmıştı.

Devam dizisinin senaryosunu Firefly Lane (2021-2023) ve Parenthood (2010-2015) yapımlarıyla tanınan Becky Hartman-Edwards üstlenecek.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş