Breaking Bad (2008-2013), Lucky Hank (2023) ve Better Call Saul (2015-2022) gibi yapımlarıyla tanınan yetenekli aktör Bob Odenkirk’ün yer aldığı 2021 yapımı Nobody’nin devam filmi, yapım aşamasında.

"James McGill/Saul Goodman" (Bob Odenkirk) - Better Call Saul (2015-2022)

Yapımcılığını Universal Pictures ile 87North’un üstlendiği projenin yönetmen koltuğuna uzun zamandır süren arayışlar sonucunda ise The Night Comes for Us (2018), Killers (2014), V/H/S/94 (2021) filmlerinin yönetmenliğini üstlenen Timo Tjahjanto getirildi.

Nobody 2’nin senaryosu, Bob Odenkirk, Derek Kolstad, Aaron Rabin ve Umair Aleem’e ait.

Yönetmenliğini Ilya Naishuller’ın üstlendiği ilk film, kendisi ve sevdikleri bir suç patronu tarafından hedef alınan ve aslında eski suikastçı olan Hutch Mansell’in, başına gelenlerden sonra eski hayat alışkanlıklarına tekrar geri dönüşünü konu ediniyordu.

Yapımcıları arasında David Leitch ve Bob Odenkirk’ün de yer aldığı Nobody 2, 2025 yılında izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş