Prime Video’nun romantizm ve alternatif dünya fantezisini bir araya getiren dönem draması My Lady Jane, ilk sezonunun ardından iptal edildi. İptal duyurusu, dizinin ilk ve tek sezonunun yayınlanmasının yaklaştık yedi hafta sonrasında geldi. 

Cynthia Hans, Brodi Ashton ve Jodi Meadows’un romanından uyarlanan My Lady Jane; insanların, insan veya hayvan şekline bürünebilen şekil değiştiricilerle bir arada yaşadığı 16. yüzyıl İngiltere’sinde geçmekte. Jane Grey, Verity olarak bilinen sıradan bir insandır. Ethian ismiyle anılan, alt ırk olarak görülen şekil değiştiricilere sempati duymaya başlar ve bu durum Jane iktidara geldikçe yönetici sınıfı için sorun teşkil eden bir durum haline gelecektir. 

"Lady Jane Grey" (Emily Bader), "Lord Seymour" (Dominic Cooper)

Emily Bader, Edward Bluemel, Rob Brydon, Dominic Cooper, Anna Chancellor, Jordan Peters, Kate O'Flynn, Henry Ashton, Jim Broadbent ve Ollie Chris gibi isimlerin yer aldığı dizi, aslında eleştirmen ve izleyicilerden de olumlu eleştiriler almıştı.

Prime Video içeriklerinin ayrıntılı reyting bilgilerini paylaşmıyor fakat platformun beklediği oranı karşılayamadığı için iptal edildiği düşünülüyor. 

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş