Yayın hayatına 1998 yılında başlayan ve 8 sezon boyunca devam eden komedi dizisi That '70s Show'a yıllar sonra gelen spin-off That '90s Show, geçtiğimiz yıl Netflix'te seyirci karşısına çıktı.

"Gwen", "Ozzie", "Nikki", "Nate", "Jay", "Kitty", "Red"

90'lı yıllarda geçmekte olan devam dizisi, bu sefer Eric Forman ve Donna Pinciotti'nin çocuklarını konu ediniyor.

"Donna Pinciotti" (Laura Prepon), "Leia Forman" (Callie Haverda)

Yaz tatilinde Wisconsin Point Place'e, büyükannesi ve büyükbabasıyla yaşamak için gelen Leia Forman'ın hikâyesini anlatan dizi, tıpkı orijinalinde olduğu gibi o efsane bodrum katında birlikte eğlenmeye çalışan bir grup gencin başından geçenlere odaklanıyor.

Ashton Kutcher, Mila Kunis, Laura Prepon, Wilmer Valderrama ve Topher Grace'den oluşan ve birçoğu artık çoluk çocuğa karışmış olan orijinal ekibin üyeleri, birkaç bölümlüğüne That '90s Show'un ilk sezonuna konuk olmuşlardı.

"Eric Forman" (Topher Grace), "Donna Pinciotti" (Laura Prepon)

Daha doğrusu Steven Hyde karakterine hayat veren Danny Masterson dışında orijinal ekipte yer alan herkes diziye konuk oldu. Masterson'ın yer almama nedeni de şu an çeşitli suçlar dolayısıyla hapis cezasına çarptırılmış olması.

"Steven Hyde" (Danny Masterson)

That '90s Show'da Jackie Burkheart ve Michael Kelso karakterlerinin çocukları Jay Kelso tanıtılmış, karakterler ilk kez bir anne-baba olarak karşımıza çıkmışlardı.

"Michael Kelso" (Asthon Kutcher), "Jay" (Mace Coronel)

Geçtiğimiz günlerde Meg Griffin karakterini seslendirdiği Family Guy dizisinin Los Angeles'taki etkinliğinde rol arkadaşı Seth Green ile birlikte soruları yanıtlayan Mila Kunis, kendisinin ve eşi Ashton Kutcher'ın devam dizisinin 2. sezonunda That '70s Show karakterlerini tekrardan canlandırmayacaklarını açıkladı.

"Biz üzerimize düşeni yaptık, yani biliyorsunuz zaten oğlumuzu tanıttılar."

"Red Forman" (Kurtwood Smith), "Kitty Forman" (Debra Jo Rupp)

Lafı bölerek araya giren Green ise, kendisinin That '90s Show'un ikinci sezonunda konuk oyuncu olarak yer alacağını açıkladı.

"Bir bölümü çekmiştik, bir bölüm için daha geri döneceğim."

Green, That '70s Show'da Topher Grace'in karakteri Eric Forman'ın baş düşmanı Mitch Miller'ı canlandırmak için geri dönecek.

"Mitch Miller" (Seth Green)

Netflix, ilk sezonuyla başarılı bir izlenme oranı elde eden That '90s Show için 16 bölümlük bir ikinci sezon siparişi vermişti.

Kadrosunda; Kurtwood Smith, Debra Jo Rupp, Callie Haverda, Mace Coronel, Ashley Aufderheide, Sam Morelos, Maxwell Acee Donovan gibi isimlerin yer aldığı dizinin ikinci sezonunun bu yaz izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş