Lost (2004-2010) dizisi yıldızı Matthew Fox, Taylor Sheridan’ın kaleme aldığı, başrolünde Kevin Costner’ın yer aldığı ve beş sezondur Paramount Network’te yayınlanmakta olan Yellowstone dizisinin yan dizisi The Madison’ın kadrosuna dahil oldu. 

"Yellowstone" (2018-)

Fox, The Madison’ın başrolünde Oscar ödüllü oyuncu Michelle Pfeiffer’a eşlik edecek. Pfeffier’a ek olarak, daha önce dizinin kadrosuna katıldığı açıklanan isimler arasında Patrick J. Adams, Elle Chapman, Beau Garrett ve Amiah Miller yer almıştı.

MTV Entertainment Studios, 101 Studios ve Bosque Ranch Productions tarafından hazırlanan The Madison, Montana’nın merkezindeki Madison Nehri vadisinde yaşayan New Yorklu bir ailenin hikâyesini konu alıyor ve keder ile insani bağlara odaklanan samimi bir proje olacağı söyleniyor. 

Fox, The Madison’da açık havada vakit geçirmeyi seven ve kendine oldukça güvenen bekar baba Paul’u canlandıracak. Pfeiffer ise Paige (Chapman) ve Abigail (Garrett) adında iki kızın annesine hayat verecek. Patrick J. Adams, Paige’in kocasını, Amiah Miller ise Abigail’ın büyük kızını canlandıracak. 

"Jack Shephard" (Matthew Fox) - Lost (2004-2010)

Oyunculuğa uzun bir süre ara verdikten sonra yakın zamanda Sean Penn, Susan Sarandon ve Travis Fimmel ile birlikte yer aldıkları komedi dizisi C*A*U*G*H*T ile geri dönen Matthew Fox, ABC’nin efsane Lost dizisiyle "En İyi Erkek Oyuncu" dalında Emmy ve Altın Küre adaylıkları elde etmişti. 

En İyi 10 ‘Lost’ Bölümü
Televizyon tarihinin en iyi yapımlarından biri olan ’Lost’un seyirci oylarıyla belirlenen en iyi 10 bölümü.

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş