2000’li yılların başlarında izleyiciyle buluşan, Christian Bale’ın sosyopat Patrick Bateman’a hayat verdiği korku klasiği American Psycho, Lionsgate şirketi tarafından yeniden uyarlanıyor. 

Bret Easton Ellis’in aynı adlı kitabının farklı bir yorumu olacağı belirtilen film için, Call Me by Your Name (2017), Suspiria (2018), Bones and All (2022) ve Challengers (2024) filmlerinin yönetmeni Luca Guadagnino ile son görüşmelerin yapıldığı belirtiliyor. 

Senaryosunu Scott Z. Burns’ün kaleme aldığı film, 2000 yapımı filmin yeniden çevrimi değil, Ellis’in romanının yeniden uyarlaması olacak. 

2000 çıkışlı orijinal film, Mary Harron tarafından yönetilmiş ve Guinevere Turner’ın kaleme aldığı senaryodan uyarlanmıştı.

Guadagnino’nun yönetmen koltuğuna getirilmesi konusunda ise Lionsgate Film grup başkanı Adam Fogelson şu açıklamayı yaptı:

“Listemize seçkin bir film yapımcısını daha eklemenin heyecanını yaşıyoruz. Luca çok parlak bir sanatçı, bu güçlü ve klasik hazineye yepyeni bir yorum katmak için de mükemmel bir vizyon sahibi.” 

Guadagnino’nun Zendaya, Mike Faist ve Josh O’Connor’ı bir araya getiren Challengers’ı, bu yılın başlarında izleyiciyle buluştu. Başarılı yönetmenin Daniel Craig ve Drew Starkey’nin başrollerini paylaştığı son filmi Queer ise 27 Kasım’da izleyiciyle buluşacak. 

İhanet Dolu Bir Rekabet: Challengers (2024)
Yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan ‘Challengers’, rekabet, tenis ve aşk üçgeni dahilinde yarattığı çekişme ile çevrenizdeki herkese karşı güveninizi sorgulatacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş