Star Wars evreni, The Acolyte ile az daha efsane bir oyuncuyu daha kadrosuna dahil ediyordu. Yakın zamanda iptal edilen The Acolyte’ta Jedi Master Sol karakterini Keanu Reeves canlandıracaktı. 

Haber, Reeves’i çok çok uzak bir galakside görmeyi senelerdir sabırsızlıkla bekleyen birçok hayran için şok edici oldu. Her rolünün hakkını vermesiyle bilinen oyuncunun kadroya katılmaktan vazgeçmesi, dizinin kaderini değiştirmiş gibi görünüyor. 

‘The Acolyte’ İptal Edildi
Lucasfilm, Star Wars dizisine yeni bir sezonla devam etmeme kararı aldı.

Program çakışmaları nedeniyle rolü üstlenemeyen aktörün, izlenme oranları her bölümde düşen bu sönük Star Wars serisini şüphesiz biçimde hareketlendireceği ve belki de yeni bir sezon onayı alacak kadar yükselteceği ihtimali göz önüne getirildiğinde hayranlar da bu konudaki üzüntülerini paylaşmadan edemiyorlar. 

Lucasfilm’in uzun zamandır radarında olan ve gelecekteki bir projede mutlaka kendisine yer vermek istedikleri aktör, seyirciler tarafından bir Jedi Master, bir Sith Lordu veya belki de bir ödül avcısı rolünde görülmek isteniyor. 

"Neo" (Keanu Reeves), "Trinity" (Carrie-Anne Moss) - Matrix (1999)

Ayrıca Reeves, dizinin başrolündeki bir diğer efsane isim Carrie-Anne Moss ile 90’lı yılların sonlarında Matrix serisinin başrollerini paylaşmıştı. 

Kaynak: Yard Barker


Paylaş