Geçtiğimiz günlerde The Bear (2022-) dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldığı Michael Berzatto rolüyle kariyerinin ilk Emmy ödülünü kazanan ve The Walking Dead (2010-2022), Punisher (2017-2019) ve Fury (2014) gibi yapımlarla tanınan oyuncu Jon Bernthal, Halo (2022-2024), American Gods (2017-2021) ve Defending Jacob (2020) yapımlarıyla bilinen Pablo Schreiber ile birlikte Tessa Thompson’ın yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği His & Hers dizisinde rol alacak. 

"Charlotte Hale" (Tessa Thompson) - Westworld (2016-2022)

Baştan çıkarıcı bir psikolojik gerilim olarak tanımlanan Netflix dizisinde, Thor: Ragnarok (2017) ve Westworld (2016-2022) yapımlarıyla tanınan oyuncu Tessa Thompson, Atlanta’nın kavurucu sıcağında ürkütücü bir şekilde yalnız yaşamayı seven, arkadaşlarından ve gazetecilik kariyerinden uzaklaşan bir kadın olan haber spikeri Anna Andrews rolünde yer alacak. 

Büyüdüğü kasabada meydana gelen cinayet ile birlikte, Anna resmen hayata geri döner; davanın peşine düşer ve cevaplar aramaya başlar. 

"Frank Castle" (Jon Bernthal) - Punisher (2017-2019)

Bernthal, Anna ile evli olan Şerif dedektifi Jack Harper’ı canlandıracak. Birbirlerinden uzaklaşmış olan çiftin ilişkilerini kayıp ve ihanetle karmaşıklaşmış olarak tanımlamak mümkün. Jack, son işinde de başarısız olmuş, memleketi Dahlonega’da kız kardeşi ve yeğeni ile birlikte yaşayan, yeni aldığı cinayet davası yüzünden sıkıntı çekmekte ancak yine de iyi bir adam olarak bilinen biri.

"Master Chief" (Pablo Schreiber) - Halo (2022-2024)

Schreiber ise, yerel haber istasyonundaki en iyi kameramanlardan biri, aynı zamanda Anna’nın yokluğunda onun yerine geçen yeni ve popüler sunucu Lexy Jones’un eşi Richard’ı canlandıracak. Anna, soruşturma için memleketine geri döndüğünde ise kameramanı olarak Richard’ı görevlendirecek. 

Dizinin özetinde Jack’in Anna’nın olaya dahil olmasından garip bir şekilde şüphelendiği, “Jack’in Anna’yı kendi soruşturmasında kovaladığı”, her hikâyenin “His & Hers” olmak üzere iki tarafı olduğu ve birilerinin mutlaka yalan söylediği belirtiliyor.

Alice Feeney imzalı gerilim romanından uyarlanan diziyi, yapımcı William Oldroyd yönetecek. Yapımına bu sonbaharda başlanan His & Hers’ün prömiyer tarihi ise henüz açıklanmadı. 

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş