Prime Video, Gen V adlı yan diziden sonra The Boys evrenine yeni bir proje daha eklemeye hazırlanıyor. 

Comic-Con paneli sırasında duyurulan proje, 1950’lerin New York’unda geçecek. Vought Rising adlı dizide, The Boys’ta "Soldier Boy" karakterine hayat veren Jensen Ackles ve "Stormfront" karakterine hayat veren Aya Cash başrollerde yer alacak. 

"Stormfront" (Aya Cash)

Comic-Con paneli sırasında sahneye çıkan Ackles, dizinin duyurusunu bizzat kendisi yaptı. Bu yeni ön hikâyeyi "saf bir korkunçluk" olarak tanımlayan Ackles, konuşmasına şöyle devam etti: 

“Size, The Boys dünyasından çılgın bir proje daha sunmak için heyecan duyuyoruz. Vought Rising, 1950’lerde geçecek ve Vought’un kökenleri olarak bildiğimiz Soldier Boy ile hayranlar tarafından Stormfront olarak bilinen ve o zamanlar ismi Clara Vought olan süper kahramanın maceralarının anlatıldığı çarpık bir cinayet gizemi olacak. Bu, kan ve V bileşeni ile dolu şehvetli ve korkunç destan ile aklınızı başından almak ve ruhunuzun derinliklerine kadar sizi rahatsızlığa boğmak için sabırsızlanıyoruz.”

Ackles’ın, geçtiğimiz hafta dördüncü sezon finali yayınlanan The Boys dizisinin beşinci sezonunda da yer alacağı doğrulandı. 

Sezon, Homelander’ın, yeni başkanın ülke genelinde sıkıyönetim ilan etmesinin ardından ABD hükümetini ele geçirmesi ve Hughie, Annie, Kimiko, Mother’s Milk ve Frenchie’nin birbirlerinden ayrılarak farklı yönlere doğru götürülmeleriyle son buldu. After credit sahnesinde ise Homelander, üçüncü sezonda babası olduğunu öğrendiği Soldier Boy’un hala hayatta olduğunu öğrendi. Aslında Jensen Ackles’ın final sezonu için geri döneceğini zaten böyle öğrenmiştik. 

“Yeni Süper Kahramanlar Çağı”: ‘The Boys 4. Sezon Finali’ İncelemesi
Geçtiğimiz hafta Donald Trump’a gerçekleştirilen suikast girişiminin ardından ‘Assassination Run’ olan bölüm ismini değiştirip ‘4. Sezon Finali’ yapan ‘The Boys’, diğer sezonlarına kıyasla belki de en zayıf final bölümüyle izleyiciye veda ediyor.

Başarılı dizinin final sezonuna Ackles’ın Supernatural (2005-2020) dizisinden rol arkadaşı Jared Padalecki’nin henüz belli olmayan bir rol ile dahil olduğunun haberini de yapmıştık. 

Jared Padalecki, ’The Boys’un 5. Sezon Kadrosuna Katıldı
Prime Video’nun sevilen dizisi ‘The Boys’, final sezonunda kadrosuna ‘Supernatural’ yıldızı Jared Padalecki’yi ekliyor.

Final sezonu için çalışmaların iki hafta önce başladığını açıklayan dizi sorumlusu Eric Kripke, yeni sezonun 2026’da izleyiciyle buluşacağını da ekledi. 

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş