Westworld (2016-2022), What If…? (2021-), American Fiction (2023) ve The Batman (2022) gibi yapımlarıyla tanınan oyuncu Jeffrey Wright, HBO'nun The Last of Us dizisinin 2. sezonuna dahil oldu.

Wright, daha önce The Last of Us: Part II oyununda seslendirdiği Isaac rolünü bu sefer canlandırmak üzere dizinin kadrosuna katıldı.

Isaac, "özgürlük arayan ancak bunun yerine şaşırtıcı derece becerikli bir düşmana karşı kilitlenmiş olan büyük bir grubun oldukça güçlü lideri" olarak tanımlanıyor.

"Isaac" (Jeffrey Wright) - The Last of Us: Part II (2020)

Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna ve Rutina Wesley'nin ilk sezondaki rollerine geri dönecekleri dizinin ikinci sezon kadrosunda Wright'ın yanı sıra, Abby rolünde Kaitlyn Dever, Dina rolünde Isabela Merced, Jesse rolünde Young Mazino, Mel rolünde Ariela Barer, Nora rolünde Tati Gabrielle, Owen rolünde Spencer Lord, Manny rolünde Danny Ramirez ve henüz belli olmayan bir rol ile Catherine O'Hara yer alacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş